Momenteel zijn we nog volop bezig met het uitwerken van deze webshop specifiek voor uitvaartbloemen van Bloemsierkunst Guylène.

Onze excuses hiervoor, u kan misschien wel reeds uw keuze maken in onze  algemene webshop.

Rouwkransen

Rouwkransen zijn een traditionele manier om respect te betonen aan overledenen en worden vaak besteld door dichte familieleden en vrienden, maar ook door bedrijven en organisaties die hun medeleven willen betuigen.

Rouwkransen kunnen worden samengesteld uit verschillende soorten bloemen of één soort bloem, afhankelijk van de voorkeur van de klant.
Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar voor rouwkransen, hoewel wit historisch gezien de meest populaire kleur is vanwege de associatie met zuiverheid en onschuld.

Roze rouwkransen worden echter steeds populairder vanwege de zachtheid en tederheid van deze kleur.
Andere kleuren die vaak worden gebruikt in rouwkransen zijn onder meer rood, geel, oranje en paars.

Rood symboliseert vaak liefde en respect, terwijl geel staat voor vriendschap en vreugde. Oranje kan een gevoel van warmte en energie overbrengen, terwijl paars vaak wordt geassocieerd met spiritualiteit en verfijning.

Het is belangrijk om te onthouden dat rouwkransen persoonlijke voorkeuren weerspiegelen en dat er geen vaste regels zijn voor het kiezen van de juiste kleur of bloem voor een rouwkrans.